Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled nesourodou skupinu lidí různých profesí svedla dohromady nečekaná činnost - a to běh. Modelka a misska Renata Langmannová (37), bubeník Radek Tomášek a frontman kapely Support Lesbiens Czenda Urbánek, podnikatel v gastronomii Lukáš Otys a reportérka a moderátorka Bára Hlaváčková sdílejí na sociální síti stejné pocity i členství v jedné skupině, a proto společně vyrážejí do pražských ulic naběhat pár kilometrů.

Jejich cílem není uběhnout maraton ani půl maraton, ale zkrátka mít radost z běhání, ať už vyběhnou třeba jenom na chvíli, a uběhnou jenom pár kilometrů. Chtějí motivovat lidi, aby se nebáli a vyběhli také, aniž by museli hned trénovat na maraton.

„Běhat může každý, nezáleží na profesi, zdatnosti, ani na vizáži nebo hmotnosti, zkrátka každý podle svého. Jenom se odhodlat a uběhnout svůj první kilometr," říká Renata Langmannová, kterou běhat ve skupině velmi baví.

Reklama

Další články

Načítám