Hlavní obsah
Článek

Osmnáctiletá Lourdes Leon na škole musí patřit mezi nejobletovanější studentky. Je nejen krásná, ale i skvělá partie, když její máma Madonna (65) i po více než třiceti letech v hudebním průmyslu patří mezi nejvýdělečnější umělce. Přesto ji nesbalil žádný frajírek, ale od pohledu slušný kluk, který je jejím spolužákem z Michiganské univerzity.

Navíc nejde o žádný krátkodobý románek. O rok starší mladík, jehož jméno však stále zůstává tajemstvím, už byl představen i u Lourdes doma. A v neděli se například jako pár objevili na svatbě přátel v Tel Avivu. Madonna zároveň o dceřině příteli hovořila už v březnu v pořadu Ellen DeGeneres.

„Před dvěma týdny přijel k nám domů a strávil s námi víkend. Je to velmi rozumný kluk, mladý muž. Neměla bych říkat, že je kluk. Je inteligentní a já jsem za něj ráda,“ uvedla Madonna, které se pak Ellen vyptávala i na její partnerský život. „Během posledních šesti let bylo tomu nejmladšímu dvaadvacet. Ale proč jsou tím všichni tak posedlí? Věk je jen číslo,“ rozpovídala se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám