Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kam na dovolenou, váhali modelka Taťána Makarenko (34) a její přítel, hokejista Zdeněk Bahenský, poměrně dlouho. Táňa se nakonec rozhodla odměnit za ukončení vysoké školy exotikou a partneři vyrazili do daleké Malajsie. A pořádně si to tam užívají.

Pár po dlouhém letu z Evropy přistál v Kuala Lumpur, kde si nenechal ujít zdejší zajímavosti. Vyjeli si výtahem do páté nejvyšší stavby na světě, dvojice věží Petronas Twin Towers, na drink vyrazili do televizní věže s otáčející se restaurací, navštívili botanickou zahradu.

Pak už zamířili do nejluxusnější oblasti země, přímořského Langkawi, kde se ubytovali v nádherném resortu na ostrůvku Rebak Island. A ačkoli je Malajsie muslimská země, problémy s opalováním v plavkách tady nejsou. Jen nahoře bez se to nesmí.

Země je vstřícná k turistům, ale nesmlouvá se tady jako u thajských sousedů. A alkohol je tady o hodně dražší, než jsme zvyklí u nás. Teď už je Táňa z dovolené zpátky a je nadšená. "Určitě se tam ještě někdy vrátíme," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám