Hlavní obsah
Článek

Herec Petr Vágner (46) má za sebou jedno z nejděsivějších natáčení svého života. Otrlý herec, který se nezalekne žádné role, si totiž musel během natáčení lehnout na opravdový pitevní stůl. Během jedné scény ho dokonce zaživa pohřbili.

Když Petr Vágner dostal nabídku zahrát si v nováckém trháku letošního podzimu Expozitura z dílny novinářů Josefa Klímy a Janka Klímy, ani na vteřinu nezaváhal. Kdyby ale předem věděl, co vše to bude obnášet, možná by si to ještě rozmyslel.

„Je to úžasně natočený seriál. Nakonec mě ale zabijí a já skončím na pitevním stole. Nebylo by na tom nic špatného, kdyby to nebylo na pravé patologii a samotný patolog mi neřekl, že by si tam nikdy sám nelehl,“ svěřil se Super.cz herec, pro něhož to nebyl jediný drsný zážitek.

„Pak přišla scéna, kdy už jsem jako pohřbený a vyšetřovatelé chtějí ohledat mé tělo. Takže jsem si musel lehnout do vykopaného hrobu a hrobnici mě zasypali hlínou. Nebylo to moc příjemné,“ dodal Vágner, který se i přes drsné zážitky těší, až se bude seriál konečně vysílat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám