Hlavní obsah
Článek

Říká si Tafrob (32), vlastním jménem se jmenuje Pavel Sup, a je to zřejmě nejslavnější brněnský rapper. Slávu získal především v tzv. freestyle battlech, kde proti sobě rapují dva zpěváci a snaží se jeden druhého svými texty co nejvíce „zničit“. Tafroba dokonce začali někteří fanoušci hip hopu označovat za nejpohotovějšího rappera v Česku.

Tentokrát si ale Tafrob nevybral soupeře, nýbrž parťáka, kterým se stal bývalý fotbalista Petr Švancara a společně natočili zábavný videoklip s názvem No a co. V něm oba pánové vzdávají hold městu Brnu a vzpomínají na jeho slavnou historii. A především videem chtějí bojovat za záchranu legendárního stadionu Za Lužánkami.

A hudební fanoušci na internetu jsou z povedeného klipu nadšení. „Vůbec jsem netušil, že Švancara má v sobě vedle fotbalového talentu také talent hudební. A Tafrob je skvělej jako vždycky,“ píše například v jednom z komentářů pod klipem jeden z nadšených posluchačů.

Někteří z nich jdou ještě dál a celý počin označují za nejvtipnější a snad i nejlepší klip letošního roku. „Pozitivní reakce mě těší,“ říká Tafrob a jeho kamarád Švancara se přidává: „Lidem se to líbí? Tak to je super, doufám, že to alespoň v někom vzbudí hrdost na naše město.“

Co říkáte na nový videoklip Tafroba?
Líbí se mi, má skvělou atmosféru
67 %
Nic zvláštního to není
23,6 %
Rozhodně lepší než klip Agáty
9,4 %
Celkem hlasovalo 6004 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám