Hlavní obsah
Článek

Leona Šenková, která před pěti lety uspěla v SuperStar a svým výborným hlasem tehdy získala mnoho fanoušků, se sice raduje z tříměsíčního miminka, děsí ji ale reakce okolí. Zpěvačka, která žije v Přelouči, se prý na každém kroku potkává s nenávistí a záští. „Byli by nejradši, kdybych měla nemocné miminko a trpěla,“ zlobí se.

„Tady si mě pořád bere někdo do úst. Od té doby, co jsem byla v SuperStar, mě tu pořád někdo řeší. Neustále se o mě starají, takže místo toho, abych se sem ráda vracela, je mi spíš z místních lidí na zvracení. Závidí mi, že jsem známější a něco jsem dokázala. Roznáší o mně, že jsem namyšlená a naposledy mě naštvalo, když jsem se dozvěděla, že se nestarám o syna, že jsem máma jen na fotkách. Přitom Kájovi s přítelem dáváme naprosto vše. Zázemí, veškerou péči, ale hlavně lásku. Oni ti šmejdi mi snad závidí i to, že mám krásného a zdravého kluka. A přáli by nám to nejhorší,“ myslí si Leona.

„Jsem normální holka, která jen dělá to, co miluje. A místním vadí, že i když jsem s Kájou prakticky čtyřiadvacet hodin denně, tak o víkendu, kdy se o něj stará taťka, jezdím zpívat nebo natáčet nový písničky. Jiné mámy si děti kvůli kariéře nepořídily, já ano, ale to přece neznamená, že se zpěvem skončím úplně. Však by mi Kája v dospělosti sám vynadal, kdybych s tím kvůli němu skončila,“ říká pěnice.

Syn má podle ní všechno, co potřebuje. „Nechápu, proč to těm závistivcům vadí, jak žiju, a musí se mi pořád vrtat do života. Ať se starají o vlastní! Ti, co to dělají, jsou ubozí vidláci, kteří nadosmrti skončí u hnoje a nemohou přenést přes srdce, když se někomu daří a má milující rodinu,“ kroutí hlavou Leona, která prý nikdy nezažila tolik závisti a zloby. „Jsou na mě hnusní. Opravdu se tu už skoro necítím doma, většina by zasloužila plivnout do tváře,“ dodala znechuceně.

Co mohou sousedé Leoně Šenkové nejvíc závidět?
Silný hlas
2,7 %
Krásnou postavu
2,5 %
Šťastnou rodinu
85,3 %
Slávu a majetek
9,5 %
Celkem hlasovalo 22092 čtenářů.
Související témata:
Přelouč

Reklama

Další články

Načítám