Hlavní obsah
Článek

Paris Jackson v tom už pár měsíců lítá až po uši. A její city jsou fotbalistou Chesterem Castellawem v hojné míře opětovány. Na dceři popového krále je vidět, jak moc ji první vážný vztah naplňuje štěstím a klidem, kterého si během svého života užila jen málo (pokusila se i o sebevraždu). Chester ale dokázal černé myšlenky a smutné vzpomínky Paris vyhnat z hlavy.

Dvojice se v pondělí ráno sešla před kavárnou v kalifornském Calabasas a na několik minut se uchýlila do svého vlastního světa, kde polibky a něžnosti nebraly konce. Když už každý potřeboval jít vlastním směrem a došlo na loučení, Paris nechtěla Chestera z objetí vůbec pustit.

Dnes sedmnáctiletá dívka, která v dětství musela na veřejnosti chodit s maskou na obličeji a později přišla o milovaného otce a musela bydlet s přísnou jehovistickou babičkou, se nakonec dozvěděla, že Michael Jackson nejspíš vůbec nebyl jejím biologickým otcem. Na svůj mladý věk si toho zažila až až, a tak věřme, že jí to s o rok starším sportovcem co nejdéle vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám