Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na některých ženách není těhotenství znát do třetího trimestru, jiné pupík neschovají již po třech měsících požehnaného stavu. Zpěvačka Monika Absolonová (47) se řadí do druhé skupiny, její první potomek v bříšku přibývá každým dnem.

Ze svých rozměrů si Monika dělá legraci. „Přiznám se, že mám abnormálně veliké břicho, možná je to proto, že moje tělo čekalo přechod a přitom přichází porod,“ smála se už během prvního ‚těhotenského‘ rozhovoru, naposledy se zase na sociální síti přirovnala k postavičce z dětského seriálu. „Včera jsme konečně přišli na to, jak teď vypadám! Jako postavička z Teletubbies! Doufám, že vás to pobavilo, mě celkem uklidnilo, mohla jsem dopadnout hůř. No, není všem dnům konec, do listopadu daleko,“ směje se.

Dokonce i někteří její fandové si sem tam zaspekulují, zda opravdu čeká jen jedno dítko. „Je tam Tadeášek opravdu single?“ ptají se v dobrém a nezapomenou pochválit, jak moc zpěvačce požehnaný stav sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám