Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sběratel Slavíků a miláček národa Karel Gott dnes slaví už šestasedmdesáté narozeniny. Několika generacemi zbožňovaný zpěvák neustále hýří vitalitou a početnou fanouškovskou základnu už desítky let těší na koncertních pódiích.

Na Gotta se nedávno provalilo, že musí kvůli diagnostikované srdeční arytmii zvolnit pracovní tempo, což také zpěvák poctivě dodržuje. Nedávno si s rodinkou užíval u moře na řeckém ostrově Kréta. Až na zdravotní neduhy úměrné jeho věku je však Mistr zdravý a čilý jako rybička.

Energii mu samozřejmě dodávají i jeho malé dcerky - Charlottka (9) a Nellinka (7), které samozřejmě neustále dbají na to, aby jejich tatínek "byl stále mlád", jak sám zpívá ve svém oblíbeném songu.

Nedávno se navíc z Finska do Prahy vrátila i Gottova nejstarší dcera Dominika, což zpěvákovi určitě udělalo velkou radost. Dokonce se s ní neváhal objevit na oficiální společenské akci. Na roztomilé fotky Gotta a jeho dcer se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám