Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka primáckých zpráv Gabriela Kratochvílová (34) si dopřála odpočinek v ráji. Uplynulé dny trávila se snoubencem Filipem na Srí Lance, kterou si vybrali na poslední chvíli. "Chtěli jsme all inclusive někde v Evropě, ale objevili jsme last minute na Srí Lanku, který vyšel stejně draho, a navíc jsme mohli poznat něco úplně jiného," řekla Super.cz Gábina.

Radila se s námi i o tom, jaká místa navštívit. "Máme jenom týden a přítel moc na cestování není, ale já bych chtěla vidět aspoň sloní útulek a nějaké památky, jako jsou Sigiriya nebo Džambula. Bydlet ale budeme v hotelu úplně na jihu a slyšela jsem, že tam nejsou moc dobré silnice," obávala se, jak všechno stihne Gábina. Zbytečně.

"I přes velmi krátký čas jsme toho stihli nad hlavu," svěřila po návratu Gábina, která v exotice ocenila, že se mohla zcela uvolnit, odhodit make-up a nasávat přírodu a okolí plnými doušky.

"Bavilo nás cestovat s batůžkem tamní dopravou, poznávat exotickou kulturu, řádit ve vlnách a ochutnávat jejich pálivé dobroty. Ty se mi však naneštěstí staly spolu s velkým horkem osudnými, a tak jsem od druhého dne bojovala s nevolností a únavou, které ještě nyní doma léčím. Přesto jsem se nedala a vydala se s partnerem do středu Srí Lanky a užívala si čajových plantáží, buddhistických chrámů nebo třeba jízdu na slonovi, která pro nás byla neuvěřitelným zážitkem. Je ale ještě mnoho míst, která musíme na Srí Lance vidět, a tak si už teď plánujeme naše příště," dodala.

Reklama

Další články

Načítám