Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina královen krásy se musí až po své korunovaci připravit na roli oddané partnerky a pečovatelky, neboť si až díky svému titulu a získané popularitě najde většinou fotbalistu. To ale není případ úřadující České Miss Nikol Švantnerové (31), která s profesionálním fotbalistou Jakubem Horou chodí už několik let.

Svou úlohu „ženušky fotbalisty“ má už perfektně natrénovanou. „Snažím se partnerovi dělat každý den teplé večeře a o víkendu se obvykle postarám o oběd,” říká Nikol, která prý nekuchtí výhradně kvůli svému příteli, ale je prý také velký strávník. „Sobě taky vařím. Opravdu mě to baví. Jednou to náhle přišlo, jednou jsem si otevřela gastronomické stránky na internetu a pustila se do vaření,” říká misska, která kupodivu zvládá poměrně náročná jídla, jako je třeba svíčková. „Naučila jsem se ji od tchyně a přítel mě chválí, že ji dělám prý ještě lepší než jeho maminka. Na to jsem pyšná,” culí se Nikol, která se touto informací dostala na poměrně tenký led.

Ne vždy ale Švantnerová slyší od přítele jen slova chvály. „Jednou jsem zkoušela pizzu, která zůstala netknutá. Těsto mi nevykynulo, navíc jsem ji zkoušela na sladký způsob, tak to přítel jednou jedinkrát můj výtvor neochutnal,” přiznala se Nikol, která se s ostatními finalistkami České Miss z letošního i loňského ročníku zúčastnila kurzu vaření.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám