Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ročník Miss USA byl výjimečný hned v několika ohledech a postarala se o to vítězka. Tou se stala 180 centimetrů vysoká rodačka z Tulsy v Oklahomě. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby však onou dívkou nebyla herečka Olivia Jordan, která navíc barvy Spojených států hájila už před dvěma lety na Miss World.

Ani tato účast na celosvětovém klání však Olivii v soutěži nepoškodila a jí se v neděli večer v louisianském The Baton Rouge River Center podařilo získat korunku Miss USA pro rok 2015. To znamená, že se půvabná absolventka Bostonské univerzity stane první Američankou, jež bude svou zemi reprezentovat na Miss World i letos na Miss Universe.

Šestadvacetiletá Jordan se po studiích odstěhovala do Los Angeles, kde se věnuje modelingu a zároveň se prosazuje u filmu. Jejími prvotinami byly v roce 2012 menší role v komediích Méďa a Profesor v ringu. Zahrála si ovšem i v životopisném snímku jOBS, v komedii Hot Tub Time Machine 2 nebo v seriálech Murder in the First či Un-Real.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám