Hlavní obsah
Článek

Chudák kluk! Jan Bendig (30), který se už před nějakým tím časem přiznal, že má rád stejné pohlaví, je delší dobu zamilovaný do přítele Lukáše, kterého si chtěl v brzké době vzít. Teď mu to ale strach skoro nedovolí!

„Týden před filmovým festivalem v Karlových Varech ho napadli skinheadi a dali mu přes držku. Venčil zrovna čivavu, málem ji zabili, ale ještě ji stihl před tím nejsilnějším útokem hodit do křoví a pak už začal mazec. Dostal pěstí do břicha, chytili ho pod krkem a řvali na něj, že navštíví tu jeho cikánsky teplou svatbu,“ dozvěděli jsme se od jeho snoubence. Honza má podle něj pár škrábanců, spíš než zranění si z napadení odnesl psychické trauma. Prý si vyslechl spoustu sprosťáren a osobních urážek, z nichž ho doteď mrazí.

„Byl z toho hotový, rozveselil se trochu až ve Varech. Ale od té doby se bojí lidí. Honza je strašně citlivý. Teď budeme řešit, co s tou naší svatbou. Určitě tam ale pozveme bodyguardy, bude tam hodně Romů a máme vážně strach, že tihle primitivové by byli skutečně schopní se tam objevit,“ dodal Lukáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám