Hlavní obsah
Článek

Na tom, že povlečení určuje ráz celé ložnice, se shodneme všichni. A stejně tak se shodneme na tom, že povlečení krásné na pohled sice udělá dojem na návštěvu, ale vám příjemný spánek nezajistí. Nevzdávejte se pohodlí ani stylové ložnice. Nedělejte kompromisy. Nerozhodujte se mezi funkčností a stylovým vzhledem. Dopřejte si přepychový materiál a unikátní design v jednom balení.

Bavlněný satén: Vaše jízdenka do říše sladkých snů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrat materiál povlečení je někdy pěkný oříšek. V zimě potřebujeme takové, které příjemně hřeje. V létě chceme povlečení, které bude lehké jako pírko a bude jemně chladit. Napadlo vás někdy, že existuje materiál, který umí obojí? Materiál, který vás v zimě zahřeje, v létě příjemně chladí a po celý rok se stará o to, abyste se pod ním příliš nepotili? To a ještě mnohem víc nabízí povlečení z bavlněného saténu – snoubí přepychový vzhled a skvělé funkční vlastnosti a postará se o vaše sladké snění po celý rok. Na Bonatex.cz nyní pořídíte exkluzivní kolekci povlečení z bavlněného saténu s překrásnými motivy od české designérky K. H. – v nabídce je limitované množství 100 kusů!

Hravá elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá barva vládne ložnicím a nabízí nadčasový vzhled, který se hodí do každého interiéru. Netoužíte po zářivých barvách, ale po jemné eleganci? Vyzkoušejte povlečení Julie. Jemné obrysy květin doplněné o decentní odstíny růžové a fialové na bílém podkladu vytvářejí hravý efekt, který dodá vaší ložnici neopakovatelnou atmosféru. Ručně malovaný motiv od české designérky K. H. byl na povlečení přenesen digitálním tiskem, a povlečení Julie je tak okouzlujícím malířským plátnem. Zamilujete si ho nejen na pohled, ale také na dotek. Je vyrobeno z bavlněného saténu a získalo německý certifikát kvality zaručující barevnou a rozměrovou stálost. A jako bonus ho není potřeba žehlit!

Rozkvetlá ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete do své ložnice vnést hravou a živou atmosféru? Chcete usínat na rozkvetlé louce a nechat se hýčkat hebkým a měkkým bavlněným saténem? Povlečení Evelin je pro vás jako dělané. Unikátní ručně malovaný motiv české designérky K. H. je digitálním tiskem přenesen na povlečení a vytváří okouzlující efekt, který rozzáří každý interiér. Drobné i větší kvítky v oranžových, růžových a červených tónech na bílém podkladu zajímavě doplňují ladící spirály a společně zajistí, že se vaše postel stane vaším nejoblíbenějším místem. Povlečení vás navíc potěší svou nežehlivou úpravou a německým certifikátem kvality.

Snová krajina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně sladké usínání jako probouzení – o to se postará povlečení Penelope. Hebký bavlněný satén pohladí vaši pokožku a ručně malovaný vzor od české designérky K. H. vás v okamžiku přenese do svěží snové krajiny. Jasné a chladivé odstíny zelené a tyrkysové vnesou do vaší ložnice svěží vánek a promění ji k nepoznání. Motiv lístků a spirál byl namalován ručně a na povlečení byl přenesen digitálním tiskem – povlečení tak představuje unikátní kousek umění, kterým můžete ozdobit svou ložnici. Kromě krásného vzhledu si zamilujete praktickou nežehlivou úpravu a nepřekonatelnou kvalitu bavlněného saténu, kterou dokládá také německý certifikát kvality.

Další články

Načítám