Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok a půl po narození dcerky Amelie složili manželský slib Peter Andre (42) a jeho o šestnáct let mladší partnerka Emily Macdonagh. Stalo se tak v sobotu v zahradách georgiánského zámku Mamhead House v Exeteru v Jihozápadní Anglii.

Obřad se nesl ve zcela opačném duchu, než zpěvákova předešlá svatba s modelkou Katie Price (45), kde nechyběly růžové svatební šaty, kočár jako pro Popelku a spousta svatebčanů z řad VIP. Tentokrát byl velký den někdejšího idolu dívek a žen mnohem sofistikovanější a více intimní. Však také jeho současná manželka není žádná dívka z pánských časopisů, ale vystudovaná lékařka. Emily je prý zároveň skvělou kamarádkou pro Peterovy děti Juniora (10) a Princess Tiaamii (8).

Exkluzivní práva na otištění svatebních fotografií tentokrát podle Daily Mailu získal magazín OK!, který za ně měl zaplatit 500 tisíc liber (19 miliónů korun). Ovšem před deseti lety Peter s Katie snímky ze svatby prodali mnohem dráž, inkasovali za ně dva milióny liber, tedy 76 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám