Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka, tanečnice a herečka Kristína Peláková představuje klip k humorné písni Ta Ne z výběrového alba s názvem Tie Naj. Po spolupráci s Miroslavem Donutilem (73), Ondřejem Vetchým (61) a Ladislavem Chudíkem si Kristína vybrala dalšího herce Michala Hudáka. Ten se v klipu představí jako bláznivý východňárský muž, který se do zpěvačky na první pohled šíleně zamiluje. Spolupráci se skvělým moderátorem a bavičem, který je zároveň kmotrem písně Ta Ne, si Kristína nemůže vynachválit.

„Protože má písnička vtipný text, chtěla jsem, aby klip působil barevně, živě a měl vtipný příběh. Proto jsem na natáčení pozvala i Michala Hudáka. Je to opravdu skvělý bavič, úžasný herec a hlavně rodilý východňár, což si tato píseň tak trochu i žádala. Myslím, že díky němu klip nabral ten správný šmrnc,“ vypráví Kristína.

Nový klip vznikl pod taktovkou českého režiséra Matěje Pichlera, který už režíroval Kristínin videoklip ke skladbě Rozchodový reggaeton. Natáčelo se v Praze v nádherných ateliérech na Žižkově a natáčení bylo časově náročné.

„V klipu se ocitnu dokonce i před oltářem. Samozřejmě s Michalem Hudákem, který mě v příběhu neustále pronásleduje a snaží se mě sbalit všemi možnými způsoby. Klip končí scénou, ve které mu uteču a místo mě mu děti jako nevěstu donesou kozu. On ji jen smutně políbí,“ směje se Kristína.

Zpěvačku nyní čeká léto plné koncertů a příprav na podzimní turné po Čechách a Slovensku. Mezitím si Kristína najde čas i na krátkou dovolenou.

Zpěvačka Kristína se nedávno představila v jedné z hlavních rolí v české komedii Život je život po boku takových hvězd jako je Simona Stašová (69) a Ondřej Vetchý. Minulý rok vydala Kristína první výběrovku s názvem Tie Naj. Exkluzivní album představuje období od začátku až po současnou tvorbu. Na albu fanoušci najdou hity jako Horehronie, Pri oltári, V sieti ťa mám, Stonka, Jabĺčko a mnoho dalších. CD obsahuje i dosud nevydané skladby, jako např. Ovoňaj ma ako ružu, Rozchodový reggaeton, či nové skladby Navždy a Ta Ne.

Reklama

Další články

Načítám