Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páté narozeniny VIP zpráv pojal jejich moderátor Petr Vágner (46) - co do obutí - velmi netypicky. Nazul (o několik čísel menší) dámské botky na vysokých jehlových podpatcích. Obuv však nebyla na oslavu, ale aby prý upozornil na závěr filmového festivalu v Karlových Varech, kde je důležitá i móda. Jak mu to v ní šlapalo?

Navzdory přípravě bylo Vágnerových šest krůčků, které učinil, trochu vratkých, ovšem každá žena ví, že takové boty potřebují delší průpravu. A byly to tedy právě ženy, od nichž se na sociální síti dočkal povzbudivých komentářů.

Vágner je tak vedle Leoše Mareše (47), který podpatky na moderování obul již dávno, dalším mužem, jenž si chůzi na vysoké noze před televizní kamerou vyzkoušel.

Co se moderátorů VIP zpráv týče, podpatky obyčejně nosí jen Laďka Něrgešová a Daniela Šinkorová, které doplňují pánové Vágner a Mirek Šimůnek. Prvními zprávami (12.7.2010) provázely Ivana Gottová a Martina Gavriely, postupně se v týmu moderátorů objevili například Mahulena Bočanová či Jiří Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám