Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Holubová (65) nám prozradila tajemství své postavy, kterou předvedla na závěrečném večírku karlovarského filmového festivalu v červených šatech. "Taťána Kovaříková mi je ušila na maturitní ples mých dětí, měla jsem je na sobě předtím dvakrát. Pak už jsem se do nich nevešla, protože jsem strašně ztloustla," svěřila.

"Teď se mi do nich podařilo zhubnout, takže jsem šťastná a budu je zřejmě nosit imrvére. Sice budou módní policie říkat, že jsem opět ve stejných šatech, ale já budu ráda a věřím, že zase neztloustnu a budu je nosit pořád," smála se.

"Držela jsem dietu metabolic balance na principu, kdy jíte jenom třikrát denně, a ne tak, jak jsem jedla já. Loni jsem přijela ze Sicílie, měla jsem padesát osm kilo. Pak jsem začala 23. prosince jíst a skončila jsem na Velikonoční pondělí. Zjistila jsem, že jsem přibrala na devadesát dva kilo, což je strašný nápor na tělo," šokovala nás, kolik ukázala ručička váhy.

"Udělali mi rozbor krve, kterému nerozumím, a tak se nebudu pouštět do vysvětlování. Ale řekli mi, co můžu a nemůžu jíst. Takže samozřejmě to, co miluju, což je krkovička, koleno nebo škvarky, mi zatrhli. Ale mám ráda i filé nebo brambory s máslem," dodala.

Herečku opět uvidíme v novém filmu. "Točím s Tomášem Vorlem film Instalatér z Tuchlovic. Hraju tam asi sedmdesátiletou ženu, když odjíždím z natáčení, tak se tak i cítím, a mým synem je Jakub Kohák," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám