Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Tatiana Pauhofová (40), která na karlovarském festivalu zastupovala film Wilsonov a již si mnozí pletou s její kolegyní Vicou Kerekes, bývá označována za módní ikonu. Tentokrát to ovšem moc nevychytala.

Módními kritiky byla odsouzena již za outfit, který si oblékla na červený koberec na slavnostním zakončení naší největší filmové události. Místo elegantních značkových modelů, jimiž okouzlovala v předchozích letech, oblékla modrou kreaci od návrhářky Zuzany Kubíčkové s korálkovou výšivkou a fábory černého tylu.

Moc to nevylepšila ani když se převlékla na večírek v hotelu Pupp, který následoval po předání cen a promítání filmu. Ordinérně průsvitná halenka, která odhalovala všechny detaily hereččiny podprsenky, se jen tak tak vešla do předepsaného dress codu black tie, který byl přísně vyžadován, a mnozí pozvaní hosté se museli odejít přezout či převléknout, aby byli vůbec vpuštěni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám