Hlavní obsah
Článek

Snem snad každé ženy je alespoň jednou za život dostat nádhernou kabelku značky Chanel, ale ne každý muž si to může dovolit. Mezi slavnými kráskami, které se "chanelkou" pyšní, je Simona Krainová (51), Pavlína Němcová (52), Kateřina Průšová (40), Ivana Mentlová, Andrea Verešová (43) a řada dalších.

Aneta Vignerová (36) si ji dlouho přála a přítel ji překvapil. Dostala parádní černou kabelku kolekce Boy, jejíž cena se pohybuje kolem 120 tisíc korun. "Přála jsem si tuhle kabelku už dlouho, tak jsem ji dostala jako dárek. Už bylo na čase, dlouho jsem nic nedostala," řekla Super.cz s úsměvem modelka, která s přítelem Michalem Zemanem s přestávkou randí už dva roky.

"Moc výročí neřešíme. Teď to byly dva roky, co se známe, mezi tím jsme měli pauzu. Slavíme pořád, ale úplně ne to výročí. Těžko říct, jak to s tou pauzou počítat," vysvětluje s tím, že navrhne Michalovi hned několik možností. "Možná přijde víc kabelek, navrhnu to doma," dodala se smíchem.

Do Karlových Varů tentokrát nepřijela jen na párty, ale také kvůli práci. Jeden den s dalšími Miss prodávala na kolonádě kávu pro charitu a pak si užila nejluxusnější karlovarskou párty. Na filmy jí čas ani nezbyl.

Reklama

Další články

Načítám