Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Zdeněk Podhůrský vyvezl na filmový festival do Karlových Varů svoji novou přítelkyni Veroniku a myslel si, jak si v lázeňském městě užije romantický víkend. To ale netušil, že ve stejné době je ve Varech také jeho krásná expřítelkyně Ilona, se kterou žil sedm let. A ne sama!

Ilona poprvé ukázala ve Finlandia stanu svého nového přítele. A vypadá to, že jak si Podhůrský libuje v mladších ročnících, ona zase dlouhodobě preferuje starší muže. Prošedivělý krátkovlasý muž je jistě zase o více než dvacet let starší než krásná blondýnka.

Podhůrský to hrotí o dost více. Jeho nová přítelkyně je mladší o celých 37 let. „Veronice je devatenáct let. Oslovil jsem ji na focení, chodili jsme na kafe a pak jsme se dali dohromady. Je úžasná, a i když je o dost mladší než já, máme si pořád o čem povídat. Má ráda umění stejně jako já a společné zájmy jsou pro mě hrozně důležité," řekl o své devatenáctileté blondýnce Podhůrský. Tak snad zůstane herec i v příštích vztazích alespoň u plnoletých slečen...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám