Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá jako hodná holka a zjevně i taková skutečně bude. Emma Smetana (36) opět potvrdila svou dobrou pověst.

S grácií a v pohodě odmoderovala v kavárně Slavia v češtině a angličtině světovou premiéru nových chytrých telefonů inspirovaných Prahou a krátce poté se s přítelem Jordanem chystala po anglicku vytratit.

Kam? „No přece na filmový festival do Karlových Varů. Už ovšem ne pracovně. Zdržíme se tam sice jen pár dnů, ale moc se těšíme. Užijeme si takový radovánkový pobyt. Budeme chodit na filmy, jsme totiž příznivci tohohle umění a určitě stihneme tak tři, čtyři promítání za den. A navíc máme naplánovány i návštěvy večírků, takže s ranním vstáváním to nevidím příliš realisticky,“ informovala Emma.

Během prvního prázdninového týdne je to v Karlových Varech zasvěcené večírkům a místo minerální vody teče proudem alkohol. To nechává ale moderátorku chladnou. „Tak to se nás netýká. My jsme takový ti nejnudnější na večírcích, co se týče konzumace čehokoliv. Já když popiju jen trošku víc, tak usínám. Na mě mají alkoholické nápoje odrovnávací účinek, takže budeme asi tradičně skoro abstinovat,“ vysvětlila Emma Smetana, která nám ještě stihla prozradit, že po festivalu ji čeká nahrávací studio, kde bude připravovat svoje album, pak pojede na festival Colours of Ostrava a s Jordanem, pokud vše klapne, vyrazí autem i na pár dnů do Portugalska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám