Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pravda, davy mužů z ní už neomdlévají jako před lety, kdy musela odmítat třeba i několik nápadníků denně. Princezna Xénie ze seriálu Arabela Dagmar Patrasová (67) už nepatří mezi současné sexsymboly, kdyby ale zdi měly uši a oči a mohly vyprávět… Podívejte se na tělo herečky a zpěvačky, kterého se asi Felix Slováček za pětatřicet let nabažil, že se začal stýkat s třicítkou Lucií Gelemovou! Oplatí mu to také nějakým románkem? Zájemců by se jistě i dnes pár našlo!

Snímek vznikl loni v Dominikánské republice, Dáda se ho zdráhala poskytnout médiím s tím, že je bez retuše a že jí přece jen bude šedesát. Že by to ale byla nějaká hrůza, to se říci nedá. Prostě paní v letech, která pořád hodně přitahuje zraky mužů ke svému mohutnému poprsí.

Možná nějak podobně se bude vystavovat Dáda na své chalupě, kam se chystá odjet i se čtyřletým vnoučkem Felixem Antonínem. „Zatím nevím kdy, momentálně se mu nechce a já mám práci. Zrovna se dívá na vlka se zajícem. Je strašně živý, nezvládnu pracovat, když jsem s ním,“ směje se Patrasová. Jedno ale ví jistě: na chatu je její manžel a kloučkův děda Felix Slováček po nedávné drsné aféře rozhodně nedoprovodí.

„Nevím, jestli už konečně pochopil, že situace je vážná. Nevypadá to na to. Samozřejmě že spolu komunikujeme, ale je to chladnější. Nebudeme se přece objímat, když na objímání už má někoho jiného. Provozní věci spolu ale řešíme,“ dodala k tomu Patrasová, která je celou aférou nejen otrávená, ale už ji také unavuje.

Reklama

Další články

Načítám