Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z legendárního seriálu o sexy záchranářích na pobřeží Kalifornie nejvíce vytřískala Pamela Anderson (56), ale i ta musí při pohledu na nestárnoucí kolegyni Carmen Electru zblednout závistí.

Už v polovině 90. letech se Carmen mohla pochlubit sexy postavičkou, již náležitě zúročila v populárním seriálu. Přestože se jako postava jménem Lani McKenzie objevila pouze v jedné z celkových jedenácti sezón, především mužská část publika si ji dodnes moc dobře pamatuje.

Sexy herečka, jejíž kariéru odstartoval románek se zpěvákem Princem, zná nejspíš recept na elixír mládí. Přestože Pobřežní hlídku natáčela už před 18 lety, stále se vystavuje na fotkách v bikinách. Carmen letos oslavila 43. narozeniny, ale svůj profil na sociální síti neustále zásobuje žhavým materiálem, jímž popírá svůj věk.

Kráska, která má za sebou i focení pro Playboy a hudební dráhu, se herectví věnuje dodnes, ale její jméno je spojováno s brakovou produkcí. Zahrála si například v parodiích Velkej biják, Děsnej doják a Disaster Movie či béčkovémm hororu Útok dvouhlavého žraloka, což rozhodně nejsou filmy, k nimž by se mohla hrdě hlásit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám