Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle asi jen tak neskončí! Felix Slováček byl nedávno manželkou obviněn z nevěry s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou, ale místo žehlení toho, co natropil, situaci nyní ještě zhoršil! Nejenže Dagmar Patrasová (67) našla podivný dopis plný zpráv o zhrzené lásce, teď se navíc dozvěděla, že jí bezostyšně lhal!

Když aféra vypukla, Slováček trávil i se svou mladou múzou čas v Přerově na tenisovém turnaji. Prý jsou jen kamarádi, byť fotka, na níž ji láskyplně držel za ruku, vypovídala o něčem úplně jiném (dle jeho slov šlo jen o podporu, aby neupadla). Později musel na Slovensko na narozeniny kamaráda.

„Měla jsem indicie, že je tam s ní, ale do telefonu mi sprostě lhal, že to není pravda. Tvrdil, že tam jel sám. Slovenští novináři ho ale s ní vyfotili. Vážně nemám už slov,“ řekla Super.cz čím dál zklamanější Dáda, která se chotě snažila probudit fackami, a když to nepomohlo, dál uvažuje o tom, že veřejné zostuzení Slováčkovi neodpustí a rozvede se. Ten sice naivně nedávno na kameru Super.cz tvrdil, že se nic neděje a že se s Dádou usmířili, rozhodně to ale není pravda.

A jak se k celé „nepravdě“ staví sám Felix? Prý nelhal, ale neřekl jen celou pravdu. A mladici vzal s sebou ještě pár set kilometrů dál od Prahy jen proto, aby ji pak za pár dnů mohl zase odvézt přes dvě republiky do českého hlavního města. Jinak by se tam asi sama nedostala, řekl Blesku. To je výmluva!

Jak myslíte, že aféra nakonec skončí?
Dáda kvůli ostudě podá žádost o rozvod
67,5 %
Zůstanou spolu. Vypadá to, že Dáda Felixe nechce opustit
18,5 %
Odejde sám Felix a ožení se s Gelemovou
3,4 %
Slováček vstoupí do kláštera a Patrasová začne lovit zajíčky
10,6 %
Celkem hlasovalo 21660 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám