Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny Alice Bendové (50) a její rodiny jsou v plném proudu. V červnu už stihla herečka s partnerem a rodinou vyrazit k moři, rodinka má za sebou pobyt na statku v přírodě a dokonce stanování.

„Kvůli dětem jsme jeli pod stan. To sice pro mě není ideální způsob zábavy, ale jednu noc jsem to vydržela. Děti prostě chtějí stanovat,” prozradila Bendová na představení nové řady chytrých telefonů. Stanování bylo prý dobrodružné hlavně z toho důvodu, že se kolem látkového příbytku pohybovali hadi. „Byly tam sice jen užovky, ale člověk má respekt. Hadi vám nic neudělají, ale je nepříjemné je vidět,” vzpomíná Bendová a jedním dechem dodává: „Moc jsme si to s dětmi užili. Dokonce jsme chytali hady a pulce.”

Prázdninovým dobrodružstvím ještě není konec. „Ještě nás čeká výlet do Slovinska, kde budeme sjíždět divokou řeku na raftech a nejspíš ještě něco vymyslíme,” říká Bendová, která všechny své dovolené absolvuje s dětmi. „Je pravda, že si s nimi sama neodpočinu, ale jsem s nimi natolik ráda, že si jiný způsob cestování snad ani nedovedu představit,” říká Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám