Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V kategorii čtyřicátnic je jen málo žen, které by se stále daly označit za sexsymbol. Jednou z nich je určitě Sofia Vergara (51), jejíž bujný dekolt si říká o pozornost.

Přední příčky žebříčku nejžhavějších žen planety sice okupovala už na počátku nového milénia, ale stále patří k nejobdivovanějším herečkám. Přírodní bohatství hvězdy seriálu Taková moderní rodinka je v USA dokonce tak ceněné, že se Vergara v televizní branži dočkala nejvyšších honorářů.

Obdařená rodačka z Kolumbie dnes slaví 43. narozeniny, ale díky svým sexy křivkám strčí do kapsy i o generaci mladší ženy. Nejlepším důkazem jejího nevadnoucího půvabu je o pět let mladší snoubenec Joe Manganiello, s nímž Sofia tvoří dokonalý pár. K absolutní spokojenosti jim chybí jen společný potomek, jehož se ovšem přirozenou cestou nejspíš nedočkají.

Vnadná herečka si však mateřské povinnosti odbyla už před 23 lety, kdy porodila syna Manola. Je tak více než pravděpodobné, že bude chovat spíše vnoučka než svého dalšího potomka.

Jako televizní herečka sice Vergara dosáhla na nejvyšší honoráře, ale v oblasti filmu její přednosti prozatím příliš nevynikly. S komediemi Šťastný Nový rok, Šéf ani Divoká dvojka totiž příliš velkou díru do světa neudělala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám