Hlavní obsah
Článek

Díky filmovému festivalu v Karlových Varech se odhalí i skutečnosti, které někteří prominenti krátce či dlouze tutlali. Na lázeňské kolonádě, v kině i na večírcích vyjdou na povrch zejména nové vztahy.

Na největší filmové přehlídce roku se s novým partnerem ukázala například Natali Ruden. Ta se během gala večera ani na chvíli nehnula od urostlého gentlemana ve smokingu, ve kterém jsme poznali europoslance za hnutí Ano Petra Ježka.

Na první pohled bylo zřejmé, že tito dva se na akci nepotkali náhodou a že patří k sobě. Samozřejmě nás zajímalo, zda to bylo či nebylo náhodné setkání, nebo jestli za tím není něco víc. Od návrhářky s ukrajinskými kořeny jsme se dozvěděli, že se seznámili asi před rokem a půl na výstavě v Galerii Dvořák. „Chtěli jsme to ještě chvíli tutlat," s rozzářeným úsměvem uvedla Ruden a dále dodala: „Jsem teď vážně šťastná, to je všechno, co vám k tomu ještě řeknu.”

Vzhledem k tomu, že se návrhářka o svém novém vztahu nechtěla příliš bavit, tak odvedla pozornost od vztahu k práci. „Právě mě nejvíc zaměstnává příprava další kolekce, která bude provedena ve velkém stylu a poprvé zpřístupněna veřejnosti. Měla by být na svatební téma,” prořekla se Ruden. Tak přece jen další důkaz toho, že je to mezi Ruden a Ježkem vážné.

Související témata:
Petr Ježek

Reklama

Další články

Načítám