Hlavní obsah
Článek

Velká Británie prožívá díky vévodkyni z Cambridge (33) svou největší mediální slávu. V celé historii této velmoci snad neexistovala dokonalejší rodina než ta, již tvoří Kate s Williamem a jejich dva potomci.

William (33) a jeho krásná žena se těší popularitě, o jaké si mohou princův otec Charles s Camillou nechat jen zdát. Vévodkyně z Cambridge se stala miláčkem celého národa a poté, co přivedla na svět princezničku Charlotte, ji Britové milují snad více než úřadující královnu Alžbětu II.

Nyní čtyřčlenná rodina prince Williama je pro média po celém světě zajímavější než ty největší celebrity z šoubyznysu. Z jejich fotografií totiž vyzařuje až nakažlivá spokojenost, což dokazují i nádherné oficiální snímky z křtin Charlotte, jež pořídil Mario Testino.

Buckinghamský palác zveřejnil čtyři kouzelné momentky dokazující, že Kate a William mají štěstí na rozdávání. Ať už Vévodkyně z Cambridge pózuje s malou Charlotte či její manžel s téměř dvouletým Georgem, jde o záběry, z nichž vyzařuje harmonie.

Reklama

Další články

Načítám