Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Andie MacDowell vypadá na svůj věk báječně a také si je toho náležitě vědoma. Když se nedávno nechala slyšet, že nemá ráda anglický výraz ‚cougar‘ (puma) označující zralé ženy s výrazně mladšími milenci, přidala velmi sebevědomou výzvu. „Pokud chceme randit s chlapem o dvacet let mladším, než jsme my, pak na to máme stejné právo, jako na něj mají muži. Vyzývám jakéhokoli sedmapadesátníka, aby přišel a do očí mi řekl, že vypadá v tomto věku lépe než já.“ Andie si ovšem podobná prohlášení může směle dovolit, nemyslíte?

Hvězda filmu Na Hromnice o den více nebo Tarzan z roku 1984 s Christopherem Lambertem v hlavní roli odjela do New Yorku, aby zde propagovala své projekty včetně nejnovějšího filmu Bez kalhot XXL, v němž se to hemží slavnými jmény jako Channing Tatum, Amber Heard, Jada Pinkett Smith nebo Joe Manganiello a který u nás bude mít za týden premiéru.

Ve fialkových letních šatech se ovšem dostavila i do talk show The View, v níž pro změnu mluvila o svém romantickém seriálu Cedar Cove. Ne nadarmo se o herečce píše, že když vyrazí ven se svými dvěma dcerami Rainey (25) a Sarah Margaret (20), je spíš jako jejich třetí sestra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám