Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) má ale kliku. Komu se zalíbil hlavní představitel z filmu Padesát odstínů šedi Jamie Dornan, praskne vzteky. Éterická zrzka nám totiž na karlovarském festivalu prozradila, že si s ním totiž zahraje v právě natáčeném snímku Anthropoid.

"Je to česko-francouzsko-anglická koprodukce. Jamie Dornan můj parťák přímo není, já mám toho druhého. On je Gabčík a já mám Kubiše. Takže jsme sice v jedné skupince, ale on ke mně nepatří," řekla nám Geislerová, která se na setkání s Dornanem těšila právě až na festivalu, kam byl též pozván.

S garderobou na Vary se Aňa příliš nenamáhala. "Mám pár věcí v kufříku, a jinak si tady stejně jako ostatní užívám luxusu Elle Beauty Lounge. Je to takové blaho. Takže střídám všechno možné, ale držím se šperků Roberto Coin," objasnila nám při prvním setkání, jež se odehrálo v párty stanu, kam Aňa přispěla knížkou Jim a Jules do místní knihovničky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám