Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria si umí dovolenou v Česku užít. Přijela z Brazílie, kde žije s rodinou, a udělala si na dva dny výlet na karlovarský festival. A tady na ni hned tak nezapomenou. Nejdřív zaujala pořádným dekoltem, v němž zdobila na jednom z večírků.

Pak se ale Victoria přesunula do párty stanu a tam už dala svému temperamentu takový průchod, že tekla i krev. "Seděla jsem ve VIP zóně vedle Leoše Mareše (47) a normálně jsme si povídali o dětech, oba máme dvě. A najednou přišla cizí slečna a začala mi říkat, že jsem štětka a ať vypadnu," vyprávěla Super.cz.

"Nedala se odbýt, a tak mi povolily nervy," přiznala. Zpěvačka se po slečně ohnala a dala jí dvě rány pěstí, až musela zasahovat ochranka a dámy roztrhnout. "Docela nás to vylekalo, v jednu chvíli jsme ani nevěděli, komu vlastně teče krev. Ochranka musela Victorii držet, aby se trochu uklidnila," řekli nám očití svědkové události.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám