Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jon Hamm (44) a Jennifer Westfeldt (45) tvořili stabilní pár, který ustál i hercovu slabost pro alkohol. Ani tato láska ovšem netrvala věčně.

Když držitel Zlatého glóbu za hlavní roli v úspěšném seriálu Mad Men počátkem letošního roku dobrovolně nastoupil do léčebny, kde se chtěl zbavit závislosti na alkoholu, tvrdil, že je pro něj partnerka velkou oporou. Jon Hamm sice nad svou slabostí zvítězil, ale poté se s Jennifer Westfeldt už nikdy neobjevil na veřejnosti.

Zatímco herecký pár mlčí, lidé z jeho okolí mají jasno o tom, že došlo k rozchodu. Jon a Jennifer se znají 16 let, ale nikdy svůj vztah nezpečetili svatbou, takže odloučení nic nebrání. Rozchod údajně způsobil Hamm, který s Westfeldt nikdy nechtěl založit rodinu. Ve 45 letech je pro ni ovšem velmi nepravděpodobné, že by si svůj sen ještě splnila s jiným partnerem.

„Jennifer došla k závěru, že nemají společné cíle. Takže se dohodli, že nastal čas vydat se každý vlastní cestou,“ tvrdí zdroj z okolí páru, podle něhož Westfeldt po boku Hamma promarnila svá nejlepší léta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám