Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Necelé tři roky po svatbě se nad jejich vztahem stahují mračna! Nebo jen přes azurově modré nebe přecházejí nepatrné mráčky? Do Super.cz přišel tip, že Petr Zvěřina (z Václaváku, který nepřijel na babetě) a jeho krásná žena Nikola Zvěřinová žijí odděleně a na stole mají být dokonce rovnou rozvodové papíry. Dokonce se hovoří i o těhotenství sexbomby. Jak se ukázalo, na každém šprochu je skutečně pravdy trochu!

„Nikola Zvěřinová a Petr Zvěřina žijí už týdny odděleně. Ona na Pankráci v bytě, on ve Slivenci na chatě,“ tvrdí zdroj. „To, že bydlíme odděleně, je pravda, právě probíhá rekonstrukce naší chaty. Co se týče problémů, ty jsou v každém vztahu, rozhodně se ale nerozvádíme,“ řekla Super.cz Nikola.

Petr také rozvod vyloučil. „Jestli jsme od sebe? Proč se ptáte? Neděje se skoro nic. Jestli nějaké problémy jsou, snažíme se je řešit. Pro vás je nejpodstatnější informace, že se nerozvádíme. Právě jsem se od Nikoly z Pankráce vrátil,“ uvedl stručně s tím, že těhotenství manželky je úplná pitomost.

Ještě před svatbou pár zažil krušné chvilky, když Petr podezíral svou tehdy teprve budoucí ženu z nevěry a mluvil o ní tehdy dost drsně. Nakonec si vše ale vyříkali a až doteď vrkali jako dvě hrdličky. Budou vrkat i dál?

Reklama

Další články

Načítám