Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když už si vymýšlí, měl by u toho používat mozek! Tak smýšlí někteří současní či bývalí rodinní příslušníci Josefa Rychtáře (65) poté, co měl o víkendu údajně opět zaútočit na svou exmanželku Darinu Novou (66), která je po domnělém napadení na neschopence. Říčanský podnikatel na oplátku obvinil svou bývalou choť z toho, že to ona jeho poškrábala v obličeji a že má oděrky z prstenů, které měla na ruce. Super.cz se ale dostal k poznatku, který tuto argumentaci vyvrací. A získali jsme i fotky ze stavění barikád, které roztržce předcházelo!

„Tvrdí, že jsem ho napadla já, což je hloupost, to odmítám. Kdybych to udělala, hned to přiznám, nejsem srab. Ale měl by si spočítat, jakými prsteny jsem ho asi tak mohla poranit, když jsem coby zdravotnice nikdy žádné nenosila, vyjma návštěvy koncertu či divadla, nemluvě o tom, že ty, které jsem mívala, mi byly za záhadných okolností ukradeny před časem i s dalšími šperky,“ řekla Super.cz Darina Nová, která požádala policii o to, aby násilníka, který byl za předchozí její napadení odsouzen k podmínce, vykázala z domu. Neuspěla.

„Dali mi vyplnit nějaký papír o domácím násilí. Když to vyhodnotili, sdělili mi, že nenastala situace, kdy by mohli institut vykázání z domu využít. Vždy jsem nad řečmi, že říčanská policie snad nad Josefem drží ochrannou ruku, jen kroutila hlavou, teď mi ale připadá, že se snad něco začne dít, až mě odtud ponesou nohama napřed. Je neuvěřitelné, co si člověk ve svém vlastním domě musí nechat líbit a nenajde žádné zastání,“ uvedla Darina Nová.

Před víkendovou roztržkou její manžel stavěl v domě barikády, které teď zdůvodňuje tím, že chtěl zabránit kocourovi, aby močil na dřevěnou podlahu. Jako by snad nemohlo zvíře zábranu přeskočit. Nemluvě o tom, že skutečným důvodem se zdá být spíš zasahování do života své bývalé choti.

„Kocourem se přede mnou neobhajoval, vysvětloval, že když já si dovolila zabrat ložnici, nebudu mít obývák. Jako by snad měl na něco takového právo. Už si to opravdu nenechám dál líbit,“ řekla exmanželka Rychtáře s dodatkem, že jeho řeči o tom, že po něm snad stále nějak skrytě touží, jsou směšné a nereálné. Prý je pro ni už dávno cizí člověk.

Jak by se měl Rychtář zachovat k exmanželce?
Měl by se omluvit za zkažených pár let život a začít se chovat slušně
2,9 %
Manželství rozbil on, měl by odejít s holým pozadím
95,1 %
Při rozvodu by ji měl pořádně oškubat
1 %
Chová se k ní skvěle a když ne, zaslouží si to
1 %
Celkem hlasovalo 6263 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám