Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tiskem se prohnala zpráva o tom, jak si Michael Kocáb posteskl, že jeho tříletý syn David trpí odlukou a velmi špatně snáší, když se musí od tatínka vzdálit. Chlapečkovi, kterého má se svou bývalou partnerkou Lejlou Abbasovou, by se podle jeho názoru mnohem lépe vedlo v jeho domě, ve kterém od malička vyrůstal.

„Vezmu si ho třeba na týden, na deset dní a nejlepší na všem bude, když s ním budu doma. Protože jemu se stýská. On chce být doma, tam, kde se narodil, kde vyrůstal, takže to budou pro něj asi ty nejlepší prázdniny,“ řekl Kocáb Blesku.

Bývalý ministr pro lidská práva se nechal slyšet, že není ten typ rodiče, který by před péčí o dítě upřednostňoval trávení času na sociálních sítích, což znělo jako narážka právě na adresu jeho bývalé partnerky.

Vzhledem k tomu, že jsme poměrně nedávno na toto téma zpovídali Lejlu Abbasovou, která si rozložení péče o syna nemohla vynachválit, tak jsme požádali moderátorku znovu o vyjádření. „Z mé strany se žádnou reakci nedozvíte, nebudu to vůbec nijak komentovat,” zněla příkrá reakce Lejly Abbasové.

Z tónu jejího hlasu bylo cítit, že ji reakce jejího expartnera samotnou překvapila a sama ještě netuší, jak na celou věc reagovat. „Jsem s malým na dovolené a máme se fajn. To je asi tak všechno, co bych k tomu řekla,” diplomaticky vybruslila z debaty čokoládová kráska.

Reklama

Další články

Načítám