Hlavní obsah
Článek

Ve filmu Warholka neměla Sienna Miller (33) při odhalování sebemenší zábrany, ale v poslední době toho před kamerou příliš nepředvádí. Na dovolené přitom ukázala, že má stále výstavní křivky, jimiž vyloženě volá po nějaké další odvážnější roli.

Sienna se už bohužel na plátně neodhaluje jako dříve. V loňském roce si zahrála ve filmech Americký sniper a Hon na lišku, které pronikly do oscarových nominací, ale příliš toho v nich neukázala. Kdyby na ni ovšem filmoví producenti narazili na dovolené, patrně by měla v kapse smlouvu na roli, v níž by se příliš nehalila.

Herečka, která před třemi lety porodila dceru Marlowe, vyrazila relaxovat do Španělska, kde potvrdila, že zvládá rodinné povinnosti i péči o své tělo. Na pláži hýčkala snoubence Toma Sturridgeho, dováděla s dcerkou a zároveň předváděla své výstavní křivky.

Sienna Miller snad konečně našla muže, po jehož boku je opravdu šťastná, ale do svatby se z pochopitelných důvodů nehrne. Za sebou má totiž už dvoje zrušené zásnuby s Judem Lawem a Rhysem Ifansem. Tom ji sice o ruku požádal ještě před narozením společného potomka, ale herečka nejspíš nechce pokoušet osud.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám