Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) se po průšvihu před třemi lety, kdy se v Karlových Varech tak zpila pod obraz se svým tehdejším partnerem Mirkem Dopitou, až to skončilo na policii, letos rozhodla, že bude sekat latinu a kolem alkoholu bude chodit obloukem.

Tři roky si nedovolila přijet na festival, až letos dělá doprovod svému manželovi Jakubu Prachařovi (40). A zatím se chová vzorně a nepije. Ale nebyla by to Agáta, aby na sebe neuměla strhnout pozornost jinak.

Na koncert Dana Bárty do Finlandia stanu se oblékla jednoznačně nejodvážněji ze všech hostů. Teploměr hlásil třicet stupňů, a tak moc svršků na hotelovém pokoji neposbírala. Ke kratinkým džínovým šortkám zvolila hodně odhalený top, ze kterého vykukovaly vnady i podprsenka vypadající jako ze sado-maso obchodu. Agáta má teď parádní postavu, tak si to může dovolit. A proč se zbytečně pařit v elastickém topu, když může zvolit triko, pod které tak hezky fouká...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám