Hlavní obsah
Článek

Super.cz nechyběl při první klapce natáčení debutového snímku Vojty Kotka (36) Padesátka, který nyní na karlovarském filmovém festivalu některé scény filmu představil. A nám se zdály dost vtipné. "Jsme ve stadiu hrubého střihu, takže ještě nemůžu říct, zda jsem spokojený. To asi nebudu nikdy," míní Vojta, jehož film přijde do kin v prosinci.

"Teď pracujeme na první střihové verzi, aby měl film zhruba tu metráž, kterou by měl mít v kině, tedy kolem pětaosmdesáti minut," řekl nám. My ovšem slyšeli, že se jedná hned o dvou verzích filmu, jedné filmové a jedné televizní. "Je to v plánu s tím, že ta filmová by měla být malinko ostřejší a televizní softovější. Dohoda není ještě úplně definitivní, ale může to nastat," prozradil Vojta.

Může se tedy stát, že by byl film dokonce třeba i do patnácti let nepřístupný: "I to může nastat. Ale já úplně přesně nevím, jaká jsou pro to kritéria a hranice. Ale při natáčení jsme dělali i slušnější verze, nebo, jak se říká, slušnější jetí," vysvětlil.

"Myslím, že ten film není vysloveně erotický, to ne. Ale vzhledem k tomu, že je to z prostředí horalů, drsných chlapů, kteří se s ničím nemažou, tak jsme jim nechtěli jazyk nějakým způsobem úplně upravovat jenom kvůli tomu, že se to pak nedá v televizi pustit od osmi hodin," upřesnil.

Ale my víme, že ve filmu určitě erotická scéna minimálně s Vilmou Cibulkovou, která v něm hraje sexy padesátnici, bude. "Samozřejmě že tam taková zápletka bude. Vždyť většina zápletek našich životů se točí kolem milostného života. A v našem příběhu milostnost a intimita hraje také velkou roli. Ale já mám rád, když jsou ty věci spíš vtipné než vulgární," dodal Vojta.

Jediný z týmu, kdo milostný život nestíhá, je prý ovšem sám Kotek. "Je to tak a nevím, jestli je to jenom tou prací. Na film se hodně soustředím, snažím se mu věnovat veškerý svůj čas. Pro sebe si nechávám spíš čas klidu, kdy třeba jedu na chatu a sednu si na ryby nebo posekám zahradu a vyčistím si hlavu, než abych řešil ještě nějaké průšvihy v nějakém vztahu. Volno trávím sám se sebou a je to super," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám