Hlavní obsah
Článek

Tahle třiatřicetiletá Angličanka randí zásadně jen s muži, kteří mají na kontě šesti a vícemístné cifry. Pochopitelně v librách. A se svým zaměřením se Nadia Essex rozhodně netají, naopak ve svých seminářích radí ostatním ženám, jak takového pracháče ulovit. Na svých zkušenostech si tak založila slušně vynášející byznys.

Nadia je přesvědčená, že by ženy měly při hledání toho pravého chtít víc a nespokojit se s prvním chlápkem, který je pozve do fast-foodu a zaplatí útratu. Ženy by se prý měly nechat rozmazlovat jako princezny od těch, kteří si to mohou dovolit, a právě k takovým mužům prý ona dokáže otevřít svým klientkám cestu.

Ne všichni milionáři jsou prý jako Hugh Hefner, který vedle sebe potřebuje mít Playboy zajíčka. Mnoho z nich jsou prý milí, vzdělaní muži hledající tu správnou partnerku. Dostat se k takovému muži prý není žádná věda a Nadia prý zná spoustu důležitých tipů.

„Jen v Británii je 800 tisíc milionářů a i já chci najít toho pravého,“ říká profesionální randilka, která někdy absolvuje i čtyři schůzky týdně.

„Boháči mají často rádi výstřednosti. Randila jsem s typy jako z Padesáti odstínů šedi, kteří chtěli být dominantní a alfa samci. A také jsem měla úplné opaky. Ředitele velkých společností, kteří byli v posteli velmi krotcí. Jeden z nich zbožňoval mé lodičky od Louboutina, jiný mi řekl, že rád nosí plíny pro dospělé. To už na mě bylo trochu moc,“ popisuje některé ze svých zkušeností blondýnka, která si jde jasně za svým cílem.

Reklama

Další články

Načítám