Hlavní obsah
Článek

Natáčení nového filmu Mars v simulátoru na poušti v americkém Utahu bylo pro většinu herců peklo. Jen dcera Anny Šiškové, herečka Tereza Nvotová, byla docela spokojená. Ze svých cest po světě je totiž zvyklá na ledacos.

"Bylo to zábavné. Mně nevadí jiné podmínky, než je hotel a peřina. Je jasné, že když člověk spí tři týdny na dřevěné desce, tak není úplně nadšený, ale zase ta poušť stála za to. A hlavně bylo super, že to bylo koncentrované. Když jindy točím, tak musím pořád čekat, nudím se. Tady to bylo naopak, všichni dělali všechno, kdo měl čas, tak vařil, já jsem dělala natáčecí plány," popsala natáčení trochu jako pionýrský tábor Tereza.

"Bylo to takové: Pomoz si sám. Bylo nás tam třináct, jindy jsou normální štáby na natáčení celovečerního filmu obrovské. Nebyl tam třeba ani zdravotník, takže jsme si s sebou vezli i různé léky, já jsem byla zásobená nejlépe. A už na začátku se kolegyně přiotrávila výpary, když si vymalovala svoji kóji, tak jsme ji museli rozdýchávat. Ale samozřejmě, kdyby se stalo něco závažnějšího, museli bychom se vypravit do nejbližšího zdravotnického zařízení, i když bylo dost daleko," vyprávěla.

Tereza je ovšem zvyklá na nebezpečné situace. Má za sebou treky v Nepálu se sestrou Dorotou, ale i pořádně nebezpečný zážitek ve Střední Americe. "Když jsem byla v Nikaragui, okradly nás děti s mačetami. To bylo tedy dost dobrodružné," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám