Hlavní obsah
Článek

Je označován za nový český sexsymbol. Pětatřicetiletý herec a divadelní režisér Jiří Havelka je vážně fešák. Ženy ho milují, muži nenávidí. Sám si to ale vůbec nepřipouští. "Nežiju s tím, malinko to vytěsňuju a nepřiznávám si to," usmívá se Havelka. "Člověk to neovlivní, částečně to potěší, ale je to takové divné spojení - sexsymbol. Ale asi jo, je to potěšující, je to skvělé. Pracuju na tom hlavou, v posilovně méně," řekl Super.cz

Pamatujete si ho z úspěšného seriálu Až po uši, jinak se věnuje spíše divadlu a především režii. Jiří Havelka je také bývalým partnerem krásné Terezy Voříškové. Nyní je tenhle idol bohužel pro dámy opět zadaný.

"Partnerku mám, to se děje. Šťastně zadán, všechno dobrý," přiznává herec, který hraje jednu z hlavních rolí v připravovaném filmu Mars, který produkuje manžel Ani Geislerové Zdeněk Janáček. Natáčení v poušti v Utahu už má za sebou.

"Bylo to prima, hodně fyzicky a psychicky náročné, ale proto jsme tam jeli. I za předpokladu, že to nebude úplně snadný. Nebylo to za hranicí nesnesitelna," dodal.

Reklama

Další články

Načítám