Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu, což ale neznamená, že se tam sjely všechny celebrity. Těhotná zpěvačka Monika Absolonová (47) raději utekla před příšernými městskými vedry na Šumavu, kde si užívá dovolenou obklopena lesy.

Absolonová relaxuje na chalupě u bazénu nejen s přítelem Tomášem Hornou a pejskem Jonášem, ale i s jeho dcerou. Zpěvačce čerstvý vzduch na Šumavě evidentně prospívá a jediné, na co si s humorem sobě vlastním stěžuje, jsou oteklé nohy.

„Je tu překrásně, Jonáš hlídá, aby se Tomášova dcera neutopila, já zas hlídám, aby ji Jonáš nechtěl v bazénu navštívit. Jsem ráda, že chápete můj humor. Mám ho od dětství a naštěstí mě nikdy neopustil ani v nejhorších situacích, které jsem zažila. Za to mě opustily kotníky, v životě mě nenapadlo, že by jednou nebyly. Nejsou. Kdybyste je někdo zahlédl, ať se vrátí, třeba až v listopadu, ale že na ně čekám, páč jsem si na ně zvykla, tropickým teplotám zdar,“ napsala na sociální síti zpěvačka, která vyrazila i na houby.

„Našli jsme slovy - jednu. Tak alespoň pár borůvek a lesních jahod nám všem udělalo radost,“ uzavřela s úsměvem Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám