Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Matěj Ruppert bude každou chvíli otcem. Proto byl i při návštěvě karlovarského festivalu dost nervózní. "Zbožňuji Vary, mám to tady strašně rád, ale tentokrát to není ono. Jsem duchem trochu jinde," přiznal Super.cz.

"Už všechno začínám přizpůsobovat tomu, co nastane," dodal budoucí otec. "Termín máme sice až na konci července, ale člověk nikdy neví," dodal Matěj, který bude mít s manželkou holčičku. "Jsem rád, ale chtěl bych i kluka. Když pán bůh dá a budeme mít ještě nějaké síly, tak bychom určitě chtěli ještě další děťátko. Když to bude kluk, bude to skvělé, ale ani když to bude další holčička, tak s tím nebudu mít problém," svěřil.

Velmi často se stává, že otcové přibírají společně s těhotnou partnerkou. Jak je na tom Matěj? "Jasně, že po StarDance to bylo lepší. Teď už jsem začal trochu držet dietu, protože už se člověk necítí tak dobře. Těším se na to, že až manželka porodí, začneme chodit aspoň na kolo nebo na plavání. A myslím si, že dítě nám pomůže zeštíhlit samo o sobě," domnívá se zpěvák.

Nový domov potomkovi nechystá. "Bydlíme ve smíchovském bytečku a jsme spokojení. Tedy pochopitelně bychom chtěli vilu. Tak kdyby ji měl někdo levně na prodej, tak ať se ozve," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám