Hlavní obsah
Článek

Na zahajovacím večírku karlovarského filmového festivalu měla Eliška Kaplicky nejkratší šaty, v nichž vynikly její nádherné nohy. A když už jsme jí nožky tak vychválili, neváhala je předvést znovu v další provokativní róbě.

"Za pochvalu vám děkuju, ale hlavně musím poděkovat mojí mamince, jsou vlastně její. Ty moje jsou jenom duplikát. A myslím, že i dcera roste tak, že budou stejné," smála se Kaplicky. Šaty měla od Jiřího Kalfara a byla jimi nadšená. "Myslím, že se ideálně hodí tady k té kolonádě. Nikam jinam by se tolik nehodily," mínila.

"Dcera Johanka si myslela, že jsou na svatbu. Když je viděla, úplně vyjekla, že chce taky takové. Tak možná pana návrháře poprosíme, aby je ušil v menším," řekla nám Eliška, která se prý ve Varech baví úžasně.

"Je to i napůl práce, protože přemýšlíme, jak můžeme v Praze poskytnout větší komfort americkým filmařům, kteří tam natáčejí. Trochu Prahu ještě víc zpopularizovat. Hrozně bych se těšila, kdybychom mohli uvítat víc amerických štábů. Letos tady neprezentuji žádný film, ale o to víc se starám, aby byla Praha centrem pro filmaře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám