Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další párty a opět královnou večera. Když je na karlovarském filmovém festivalu Andrea Verešová (43), ostatní dámy jsou bez šance. Tentokrát Andrea nepředvedla dekolt, ale ploché bříško i zadní část těla v luxusní róbě některého z italských módních domů.

Zda to byla Alberta Ferretti anebo Elisabetta Franchi ale nevěděla. "Butik má moje kamarádka, která mi šaty spolu se stylistou vybírá, a dostala jsem je už s odpáranou cedulkou už od krejčové po úpravách. Ale všechny šaty italských návrhářů jsou nádherné, takže je mohu vřele doporučit," vysvětlila.

Jak to Andrea dělá, že může ukazovat bříško v tak odvážně střižených šatech? "Radši mi ho ani nezabírejte. V posledních týdnech jsem ani neměla čas cvičit. Ale upřednostňuji jógu, je to ucelený systém, který nejen formuje, ale i udržuje fyzické a psychické zdraví. Cítíte se lépe a je pro všechny věkové kategorie," řekla nám Andrea.

"Dokonce se říká, že pomáhá omládnout a revitalizovat organismus tím, že jste hodně hlavou dolů. Mozek a hlava se, čím jsme starší, méně okysličují. Proto také stárneme, šednou nám vlasy a dělají se vrásky. Hlavně to chce prokrvovat mozek. Pak nebudete potřebovat žádné plastiky ani jiné instituty krásy, protože si pomůžeme sami a naše pleť bude stále svěží a krásná," vysvětlila, proč nevypadá na pětatřicet let, které nedávno oslavila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám