Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná se předloni objevila na filmovém festivalu v Karlových Varech opět v roli modelky. Předváděla na módní přehlídce Beaty Rajské. I letos má návrhářka přehlídku, Terezie už se ale bohužel na mole neobjeví.

"Přijdu se podívat, jsem pozvána, ale předvádět nebudu. Ale možná si vezmu její model," řekla Super.cz Dobrovolná. I když Terezii předvádění chybí, už ji zřejmě na mole nikdy neuvidíme.

"Už jsem minule říkala, že se mi po tom moc stýská. Ale jak se říká, opakovaný vtip není vtipem. Oslavila jsem čtyřicetiny, a už minule jsem byla na mole s holkami o dvacet let mladšími, nechám to raději těm mladým. Do modelingového věku dorůstají spíš moje dcery, ty ale hrají hlavně tenis, na mole je neuvidíme nikdy," usmívá se Dobrovolná, které doma rostou profesionální tenistky.

"Jsou zrovna na mezinárodním turnaji ve Splitu, chtějí být profesionálními tenistkami. Nemají na modeling čas ani pomyšlení. Pokud holky budou chtít a budou se snažit, určitě to někam dotáhnou," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám