Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) se strachuje o svého manžela Vlastu Hájka. Ten již ve středu odlétá zpět za velkou louži do Miami, kde se Zuzou a dětmi žijí. Ještě před odletem stihl v Praze plánovanou operaci menisku. "Jsem dva dny po operaci a už je to docela fajn. Kulhám, ale jde to," řekl Super.cz Vlasta.

Jeho manželka neskáče zrovna radostí, že kvůli práci Vlasta jen pět dní po operaci poletí letadlem. Může to být totiž hodně nebezpečné, protože mu hrozí trombóza. "Je to úplně v pohodě. Budu mít injekce na ředění krve, žádný problém by hrozit neměl," uklidnil nás Hájek.

Do Česka přiletěl Hájek za přáteli a rodinou jen na dva týdny, zatímco Belohorcová si tu užívá dva měsíce.

"Zpět letím až 18. srpna, chceme si s dětmi užít pořádně rodinu a pak zase až za rok," dodala bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko, která opravdu létá domů jen na léto a trvale žije v Americe.

Jeden z posledních společných večerů před odletem si manželé užívali na Dorian Gray párty v Karlových Varech. "Milujeme to tady. Každý rok si alespoň jeden den užijeme na festivalu, projdeme se na kolonádě, dáme dobré jídlo, večer drink. Když je super počasí, je to tady úžasné," uzavřel Hájek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám