Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Báry Basikové (61) Petr Polák byl vždycky střízlík, ale když jsme jej potkali po delší době, úplně jsme se vyděsili. Zatímco Báře, která se rozhodla loni v létě zase hubnout a shodila skoro dvacet kilo, váhový úbytek prospěl, její muž rozhodně hubnout nemusel. Vypadá jako reklama na hlad!

"To se vám jenom zdá, protože jsem v černé a ta zeštíhluje," pokoušel se Super.cz vymlouvat Polák, že to není až tak hrozné. Pak ale dodal, že pracuje na projektu Dorian Gray a stárne stejně jako obraz z knižní předlohy románu Oscara Wildea, zatímco jeho žena mládne. Když jsme mu přejeli rukou po triku, cítili jsme každé žebro.

To, že její muž vypadá jako vychrtlá troska z filmu Trainspotting, nenechává Báru chladnou. "Já bych mu opravdu ráda dala najíst, ale on je zažraný spíš do práce. Je workholik a jíst nestíhá. Navíc hodně zhubnul, už když před rokem a půl přestal pít alkohol," vysvětlovala nám poté, co vystoupila ve finském stanu v Karlových Varech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám