Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Útok zákeřného a sprostého ragbisty! Tak vnímá nedělní incident se svým bývalým manželem Josefem Rychtářem (65) Darina Nová (66). Žena, kterou podle soudních znalců i samotného rozsudku už jednou zbil před časem, se Super.cz promluvila o tom, jak ji měl údajně nejnověji ublížit!

„Kdyby byl rozumný, choval se slušně, mohli jsme spolu vycházet. Rozhodl se ale dělat mi naschvály, postavil z nábytku barikádu do obýváku, abych si tam nedovolila chodit. A to prosím v domě, z něhož mu patří dvě a půl dvanáctiny! Vyhrožoval dokonce, že vchod do obýváku zazdí. Když jsem vzala židli a vracela ji na místo, že takové věci mi doma dělat nebude, zasypal mě nejsprostšími urážkami, z nichž ty o tom, že jsem mrcha a že chcípnu, byly ještě ty nejslabší. Pak do mě schválně vší silou vrazil jako ragbista při útoku, až mi hnul páteří a mám z toho pohmožděný hrudník. Dostala jsem fixační límec, mám velkou modřinu a strašně mě bolí hlava. Jsem na neschopence,“ prozradila Super.cz Nová, která upozorňuje, že z její strany nejde o žádné přehrávání, aby exmanželovi uškodila.

„Jen už na sebe nenechám nikoho hrubou silou sáhnout. Nebudu to ale řešit přes média, podniknu jasné razantní kroky, už jsem se spojila se svou advokátkou. Policii jsem žádala, aby ho vykázala z domu, mají mi dát vědět. Každopádně je ale hloupost, když říká, že jsem blázen a že jsem ho sama napadla. Mám i důkazy, které vyvrátí to, co říká. Že má škrábance v obličeji? Podívejte, já se do zad kousnout neumím, on sám sobě sáhnout do obličeje ano. Kdybych se nějak bránila nebo mu dala facku, což už se dříve přihodilo, přiznám to. Tohle nebyl ale ten případ. Ani jsem se ho nedotkla,“ dodala Nová.

Rychtář už ohledně předchozího napadení tvrdil, že si jeho ex ublížila sama, soudní znalci to však vyloučili a jeho tvrzení také soud posoudil coby lež.

Věříte Rychtářovi, že nikoho nenapadl a naopak sám byl napaden?
Ano, je to možné
1,5 %
Ne, jako vždy lže!
95 %
U této dvojice si nikdo nemůže být ničím jistý
3,5 %
Celkem hlasovalo 14108 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám